Dagens kattbild

Bim16juni

Dagens katt, en skönt sovande Zim ♥

Jag ville bara tala om att jag är jättesjuk, därav inget blogginlägg tidigare i dag. Sambon sa: ”Du har inte varit så här dålig på 5 år”. Det kom som blixt från klar himmel i natt. Jag fick en hemsk feberfrossa, bylsade på mig flera täcken och sambon fick ligga nära. Senare vaknade jag sjöblöt av svett. Har ont i ena bröstet, kan vara mjölkstockning eller influensa.

Sambon var i kontakt med BVC i dag, hon tyckte det var bra att jag ammar. Det gör ont men jag har verkligen försökt och det kommer mjölk. Sambon åkte i väg själv till BVC med Viggo i dag för att väga och mäta. Han frågade lite om mjölkstockning då. Vi får se hur jag mår i morgon. Febern ligger kring 39 grader fast jag tar alvedon med jämna mellanrum.

Jag har legat i sängen hela dagen. Det skulle vara skönt med en dusch men jag tror inte jag orkar, även en renbäddad säng. Men jag svettas ju lika mycket igen 🙁

God natt när det är dags.

6 svar på ”Dagens kattbild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *