Magen vecka 38

Magenv38SvartVit

Jag gick in i vecka 38 i går ♥

Tiden går. Magen mätte samma mått 34-35 som för två veckor sedan (35) Själv tycker jag att magen har sjunkit ner och mer ramlar över byxlinningen. Jag hoppas och tror att allt är bra med bäbis, att den växer som den ska. Får se när vi får komma i väg på en kontroll.

Det här kommer jag inte att sakna när bäbis har kommit:

Illamående, humörsvängningar, långa återkommande förkylningar, sämre hy, tappat mycket hår, vätska i kroppen, nästäppa, sura uppstötningar/vätska i munnen, högt blodtryck, foglossning, lågt blodtryck, flimmer för ögonen, trötthet, ischias, onda knän, onda handleder – karpaltunnelsyndrom, ca 30 kg extra vikt, förstoppning, hemorrojder.

Ordningen är väl ungefär hur allt har infallit sig, om jag minns rätt. Jag har haft lite mailkontakt med min frisör som blev sjukskriven. För att citera vad hon skrev: ”Jag tror du fått alla krämpor man kan få din stackare!”. Och ja ungefär så känns det 😉

Det jag ser fram emot är att kunna röra mig utan att det gör ont. Kunna sätta mig på huk på golvet och komma upp utan att det känns som mina knän ska braka. Att kunna vända mig obehindrat i sängen och tänk att få sova på mage! Orka ta promenader. Gå ner i vikt.

Det var lite av hur jag har upplevt min graviditet och vad jag ser fram emot. Finns såklart massor att skriva om detta. Det kan för min egen del vara roligt att kunna gå tillbaka och läsa det här längre fram. Har hört att man glömmer bort det ganska fort. När vi äntligen har fått våran älskade efterlängtade lilla bäbis 🙂 Som vi har kämpat länge för ♥

Vi hörs mer senare.

4 svar på ”Magen vecka 38

  1. Ja man glömmer fort när bebisen har kommit! Magmåttet låter helt normalt så tror inte du behöver vara orolig. Jag hade 36 på sista kontrollen och då föddes Victor 12 dagar innan beräknat och vägde nästan 4 kg 🙂 Snart kommer verkligen bebisen, jag väntar med nyfikenhet på att få höra att det är på gång 🙂 Snart slipper du alla biverkningar och har en liten goding i din famn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *