Kakfat

Kakfat29april

Hej på er 🙂

Vi har köpt ett kakfat som verkligen är i min stil.

I måndags hos BM efter provtagningen sa min sambo skämtsamt till henne: ”Har du inget bamseplåster hon kan få? Eller kanske något i rosa”. Han tyckte att jag hade varit duktig eftersom jag är ganska nålrädd och dessutom var ur form. Själv skämdes jag en aning 😉

Efter det åkte vi till Albert och Herbert (jag behövde större trosor) Jag har stannat och tittat på det här kakfatet många gånger. Nu sa min sambo att jag jämt tittar på det och därför fick det bli ett köp. Som en tröst eller belöning för att jag tagit mig genom provtagningen.

I bland får man faktiskt vara barnslig och belöna sig själv, och jag har länge velat ha det. Vi invigde det i går kväll när sambons pappas fru kom på fika. Det var trevligt. Bäbis fick en söt liten bukowski nalle av henne, en humla. Starka färger så bäbis kommer se den bra.

Kvällen avslutades däremot inte bra. Mina tankar går till en av mina bästa vänner som har förlorat sin pappa. Jag känner med dig vännen och finns här för dig ♥

Det regnar och är grått här. Kvällen ska vi spendera i soffan framför en film, jag och mitt hjärta. Känns som en väldigt bra idé. I morgon jobbar han hemifrån halvdag, skönt.

Kakfat29aprilNr2

Ett kakfat precis i min stil. Rosa, blommor, prickigt, silver ♥

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *