Altanen

BloggAltanen11augusti

Hej på er 🙂

Nu har jag kommit hem. I dag har jag jobbat och efter jobbet har jag klippt håret. Känns bra att vara nyklippt till helgen. Nu ska jag bara orka och göra mig tid att färga utväxten. Men det tar jag när jag känner för det. Huvudvärken håller i sig, men det är något bättre i alla fall.

Så här ser det ut på våran altan.

Jag tycker det är så härligt med alla blommor. Mårbacka pelargonerna har jag satt själv. Från början var det små sticklingar, nu är de stora och ståtliga. De två på väggen är årets pelargon ”Katy 13”. Jag älskar att se mina egna skapelser växa [emoji black heart suit]

Den jättestora på planteringsbordet har knoppar, snart blommar även den. I vänstra hörnet har jag mina tomatplantor. De två som jag har i vita krukorna har jag fått från pappas fru, de var pyttesmå från början. Den i svarta hinken har jag fått från svärmor, den har växt mycket på höjden. Det är verkligen mysigt och gott att kunna plocka in sina egna tomater.

BloggMårbacka11augusti

Tänk att dessa finingar var små sticklingar från början 🙂

BloggAltanen11augustiNr2

 

BloggAltan10augustiNr3

Här ute trivs vi väldigt bra, det är så mysigt. Förutom all skit som kommer från tallarna, det har ni aldrig hört förut va? 😉 Hoppas vi slipper det till nästa sommar.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Altanen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *