Rosa Nike Air Max

BloggRos13augusti

Hej på er 🙂

För en tid sedan planterade vi rosor.

En på framsidan, den som är med på bild och en på baksidan som var med här om dagen. Jag trodde inte att jag skulle hinna se dem blomma i år. Men båda har blommat, så fina. Den på baksidan är mildare i färgen och den på framsidan är härligt rosa [emoji black heart suit]

Jag tyckte det var roligt när vi skulle köpa rosor, det fanns så mycket fint att välja på. Jag är väldigt nöjd över mina val. Skulle gärna ha fler, men det får vänta. Vi har inte så stor trädgård. Men det finns en del växter jag gärna skulle byta ut och vissa har tagit alldeles för stor plats och skulle behöva förminskas. Men det är inget akut känner vi.

Har varit hemma i dag. Magen är ur form och energin är inte på topp, nu vill jag bli pigg. Ska (försöka) jobba i morgon, så är planen i alla fall. Jag ska även i väg och klippa mig i morgon efter jobbet. Det ska bli skönt, var väldigt länge sedan nu. Blir bara topparna.

I dag har jag fått ett paket. Skor och rosa på samma gång, kan inte bli så mycket bättre 😉 Jag har länge velat ha ett par Nike Air Max 90.

Trevlig kväll.

6 svar på ”Rosa Nike Air Max

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *