Fynd

BloggV-rum7augusti

Hej på er 🙂

Jag är fortfarande lika glad över det quiltade överkastet som jag fyndade igår.

När jag har letat på nätet har jag hittat exakt det jag köpte igår. Men den butiken har bytt webbsida och i den nya shoppen finns det bara i rosa. Där ska de ha 1 395 kronor för det. Jag trodde inte att jag skulle hitta vad jag letade, men så fanns det i butiken vi var till igår.

Helt otroligt att det bara fanns ett enda kvar. När jag har letat har jag varit beredd på att betala cirka 1 000 kronor. Detta kostade 340 kronor. Det kallar jag fynd och jag är så nöjd. Nu behåller jag nog blått lite längre än om jag inte hade hittat detta 😉

Annars har jag haft en tuff natt och en dryg dag. Natten spenderade jag med att springa fram och tillbaka på toaletten ungefär en gång i timmen. Aj vad ont att kissa, har nog fått UVI. Har haft småont hela dagen i dag också, så jag tog tag i att ringa hälsocentralen och fick en tid i morgon klockan 8,00. Känns skönt att kolla upp det innan helgen.

Hoppas jag får sova bättre i natt, är lite trött i dag. Men nu blir det att piggna till med en kopp kaffe, för snart drar vi igång med städningen. Städtorsdag, så skönt att ha det gjort.

BloggÖverkast7augusti

I morgon är det äntligen fredag. Då åker vi till svärmor med sambo på middag efter jobbet.

Önskar er en härlig kväll och en trevlig fredag redan nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *