Spontan shopping

BloggBurkar6augusti

Hej på er 🙂

I dag fick jag ett infall och tyckte att jag och sambon skulle åka och shoppa efter jobbet.

Vilket vi gjorde, till ett jättemysigt ställe. Jag letade inget speciellt trodde jag. Men kom hem med bland annat en till rosaprickig burk, så nu har jag tre i samma serie. Den blå skålen är perfekt för tepåsen eller något annat smått. Kylskåpsmagneten har min sambo valt 😉

Men det bästa av allt! Jag har surfat runt på diverse sidor och letat efter ett liknande överkast i blått och vitt, som det i rosa och vitt som jag redan har. (Det jag brukar ha över soffan). Men utan framgång. Därför har jag haft ett vitt överdrag och blå kuddfodral i stället.

Väl i butiken så hör jag sambon säga ”Det här ska jag väl egentligen inte säga till dig, men titta här”. Så visade han mig ett överkast i blått och vitt, precis i den stil jag har letat efter. Jag blev helt lyrisk. Det fanns ett överkast kvar, ett enda, vilket gjorde mig extra glad. Dessutom var det ett väldigt bra pris. Det var väl meningen att vi skulle åka dit 🙂

Bilder kommer när jag har piffat till det i soffan, det stannar väl inte där gissar jag. Finns en risk att jag river ner gardinerna jag nyss har satt upp i vardagsrummet, vi får väl se.

BloggBurkar6augustiNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *