Plantera

BloggBlommor2augusti

Hej på er 🙂

Det blev kärleksört och astrar till trädgården. Kärleksört har jag velat ha sedan vi flyttade in här. När de väl var på plats sa jag till sambon att jag hade kunnat tänka mig en planta till av kärleksörten. Han påminde mig om vad Ernst sa på TV, att de ska ha plats att växa 😉

Idag bubblar det i mig, det är så mycket jag vill göra. Allt får stå åt sidan när det är sommar och sol. Det är så kort tid på året, det gäller att tanka välbehövlig energi. Vill självklart njuta av solen idag, samtidigt kliar det i inredningsfingrarna. Men vi får ta lite i taget helt enkelt.

Vi var ju på barnkalas i torsdags så det blev inte städat till helgen. I går ville sambon inte städa, så det har vi kvar till i dag, tjoho. I morgon får vi besök av en vän, då vill jag att det ska vara gjort. Hon är dessutom kattallergiker, är en stor fördel om det är rent då 🙂

BloggBlommor2augustiNr2

Den ljust lila färgen passade perfekt mot de andra lila blommorna vi har på framsidan.

 

Skulle behöva rensa ogräs också.. Men det står inte så högt på listan just nu. Dessutom har någon knaprat på mina blommor. Därför det är hål i bladen..

Trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *