Välkommen augusti

BloggMatsal1augusti

Hej på er 🙂

Äntligen fredag, otroligt skönt med helg.

Efter jobbet åkte vi till mitt favoritställe och köpte blommor. Sambons kommentar när vi gick ut var ”Du blir så lycklig när du får spendera pengar”. Självklart kontrade jag med att var det spendera pengar det handlade om, kan jag nog hitta bättre och dyrare sätt 😉

Men han har rätt, jag blir glad av blommor. Vi kom hem med lite snittblommor och någon blomma som ska planteras ute. Nu blir det middag snart och sedan en välbehövlig kopp kaffe. Efter det går vi nog ut och planterar, skoj. Visar blommorna jag köpte i morgon.

Som ni kanske ser har det smugit sig in kuddar med blått i. Vad hände? Allt började med två blå vita koppar från Ikea. Jag lovar att det rosa kommer att komma tillbaka. Men det är roligt med en förändring en stund, även om den är liten. Jag har precis börjat, så det kan hända att det blir lite mer detaljer i blått. Vardagsrummet är snart på gång det med.

BloggBlommor1augusti

Trevlig helg.

2 svar på ”Välkommen augusti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *