Tröttmössa

BloggJordgubbar30juli

Hej på er 🙂

Hur är det möjligt? Jag blir tröttare för varje dag som går.

Snart har vi jobbat två veckor efter semestern. I natt vaknade jag av buller och brak. Åskrädd som jag är väckte jag sambon, som fick kliva upp och stänga takfönstren. Efter det stoppade han i öronproppar, vände sig och somnade om, själv låg jag och lyssnade och väntade på att ovädret skulle dra förbi. Ikoz passade på att mysa med mig då [emoji black heart suit]

Bloggen står lite still nu om man tänker inredning. Det är sommar och varmt och vi har en liten underbar kattunge. Vi prioriterar inte att fixa så mycket inne. Men jag skriver varje dag, det har nästan blivit som en dagbok. Att jag gör det, är nog för att jag själv uppskattar en blogg som uppdateras ofta 😉

Jag har ju planer på att ändra om lite i vardagsrummet och matsalen. Men det är oftast för varmt för att orka pyssla så mycket inne, men det kommer. Vi har köpt tunna täcken och kuddar på Jysk idag, får se om det blir som jag har föreställt mig i mitt huvud. Jag har nämligen köpt fina sängkläder som eventuellt ska få agera överdrag på ena soffan.

Hoppas ni har det gott i värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *