Fika på stan

BloggMatsal29juli

Hej på er 🙂

Idag efter jobbet åkte vi på stan och fikade med min kära syster som är hemma från Norge. Det var väldigt trevligt och otroligt varmt. Blev så överhettad av att sitta ute, att jag knappt orkade tänka. Tur vi avslutade med att dricka kaffet inne 🙂

Jag börjar bli ganska trött av den återkommande morgonrutinen som kära Ikoz har infört. Varje morgon kring 3,30-4,00 leker han med min fläta, biter i mitt halsband och fotlänk, lyckas ta sig under täcket och jagar mina fötter. När jag är klarvaken då kan han tänka sig att leka lite till eller gosa och kurra högt. Jättemysigt verkligen, men inte så tidigt.

Sambon får vara i fred, undrar varför? Saken är den att jag inte hinner somna om innan klockan ringer. Jag är inte gjord för att sova 5 timmar. Hoppas han växer ifrån det. Zim har sin rutin han med. Det är att jama och krafsa på ytterdörren frenetiskt tills vi tröttnar och sambon stänger in honom. Är lite Emil i Lönneberga över honom, när sambon kommer ner vet han vad som gäller och går självmant in där han får tillbringa resten av natten 😉

Nu måste jag lyfta på rumpan, annars somnar jag nog i skrivande stund.

BloggBlomma29juli

Frän blomma (sådd i kruka)

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

 

2 svar på ”Fika på stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *