Seg måndag

BloggKök28juliNr2

Hej på er 🙂

Idag har jag varit trött nästan hela dagen, en riktigt seg måndag.

Ett tag trodde jag aldrig att arbetsdagen skulle ta slut. Sedan sa det bara poff så var det dags att gå hem, skönt. Jag sover inte så bra för det är så varmt i sovrummet. Men det smakade extra bra med en kopp kaffe efter jobbet idag 😉

Ikoz hjälpte mig att blogga en stund, han låg bredvid och bet på sladdarna till datorn. Jag saknar honom massor om dagarna. Det är så härligt att komma hem till denna lilla goding, och Zim med såklart. Var humöret det minsta neråt, så vänder det fort här hemma [emoji black heart suit]

Ikväll blir det nog inte mycket gjort för min del, men så får det vara i bland.

BloggKök28juli

Jag älskar sommar och de ljusa månaderna. Men tycker att det är lite mysigt att få tända fönsterlampor om kvällarna, levande ljus med såklart.

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *