Söndag

BloggBlomma27juli

Hej på er 🙂

Jag hoppas söndagen kommer att vara lång och härlig.

Det kändes nästan som semester igår, det var fint väder och vi var hemma. Det ger lätt mersmak, speciellt när semestern innehöll två kalla veckor. Men det är bara att passa på och njuta av kvällar och helger framöver. Hoppas det fortsätter vara varmt och fint.

I värmen igår så städade vi altanen. Sambon skurade allt trä med en sop som man kopplar på vattenslangen. Golven har vi tagit flera gånger innan. Möbler och allt är rengjort igen och det doftar såpa. Han gnällde från början att det var för varmt att städa där. Sedan var han så nöjd och väldigt blöt, skura och få massor av kallt vatten på sig en varm dag 😉

Skönt att ha rena golv igen. Bordet tror jag var rent i fem minuter, innan det började flyga frön och skit från tallarna. För tallarna är kvar. Är moment 22 nu tror jag, det händer ingenting. Önskar jag kände någon som kunde ta ner dem, frakta bort dem eller ta dem.

Idag hoppas jag att solen vill vara framme hela dagen. Det är redan jättevarmt ute, solen tittar fram ibland. Annars blir det en lugn och skön dag. Imorgon ringer klockan tidigt igen.

BloggBlomma27juliNr2

Blommor från krukorna som jag sådde frön i.

Ha en skön och härlig söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *