Sallad

BloggFjäril17juli

Hej på er 🙂

En till bild på fina fjärilen.

Städningen blev av igår, skönt att ha det gjort. Vi städar helst på torsdagar, så det är fint till helgen när vi jobbar. Vi kom även ut på en sen promenad igår, det är så otroligt skönt att kunna gå i linne och shorts vid 21-tiden 🙂

Att vi städade redan igår, var för att vi hade tänkt bjuda hem min farmor på middag idag. Men hon hade andra planer med en vän. Tycker det är roligt och bra att hon hittar på saker, så vi ska styra upp en träff en helg framöver [emoji black heart suit]

Jag älskar verkligen sommar, sol och värme. Tycker att det är lyx att kunna gå ut och plocka in av min egen sallad. Det här är ju tredje sommaren vi har i vårt radhus. Tomaterna tar lite längre tid på sig. Nästa gång vi ska äta räkor är det bara att gå ut och plocka in av vår egen dill, härligt och det doftar så gott.

BloggSallad17juli

Det var perfekta rader när jag sådde, men jag fick hjälp att fixa till det av en förbipasserande katt 😉

Nu ska jag dricka kaffe, sedan gå ut i solen.

Önskar er en härlig dag.

 

4 svar på ”Sallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *