Muggar

BloggMuggar16juli

Hej på er 🙂

Gårdagen var en lyckad dag.

Vi hittade inte så mycket roligt, men är nöjd ändå. Jag har en förkärlek till muggar och skålar. Min inredning går i vitt och rosa som ni vet. Har tittat på dessa blå vita muggar förut, men tänkt att de inte passar hos oss. Igår kunde jag inte hålla mig, kom hem med två ändå. Perfekta frukostmuggar, sambon invigde sin redan igår med yoghurt 🙂

Efter shoppingturen åkte vi till min syster med familj. Det känns jätteroligt att de bor cirka en timmes resväg ifrån oss, det blir lite lättare att träffas nu. De har flyttat från en annan stad. Mosters lilla gotjej var det full fart på, hon är bedårande go och söt. Jag blir alltid så glad av att träffa henne [emoji black heart suit]

Idag hoppas vi på fint väder, så vi får lite sol på oss. Senare ska vi (nog) städa huset.

BloggMuggar16juliNr2

Muggar från Ikea.

Hoppas ni har en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *