Sov gott min älskade vän

BloggAramisSovGott7juli

[emoji black heart suit] Idag har min bästa vän Aramis fått somna in [emoji black heart suit]

Tack för dessa fina och underbara 15 år som vi har haft tillsammans. Det kommer bli väldigt tomt utan dig. Du var den klokaste och goaste katten i hela världen, ingen kan ta din plats. Men nu slipper du må dåligt och får träffa min goa Aslan och Nisse igen [emoji black heart suit]

Jag hade hoppats på att vi hade många år kvar tillsammans. Du har funnits där större delen av mitt vuxna liv. Du har varit den bästa vännen för mig, du har tröstat mig när jag har varit ledsen, du har varit min trygghet. För det är jag evigt tacksam [emoji black heart suit]

Bild på Aramis och Aslan, och Nisse.

Tur vi har Zim och Ikoz i alla fall.

 

8 svar på ”Sov gott min älskade vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *