Soligt ute…

BloggMatsal6juni

Hej på er

Igår kväll tände vi ljus och tänkte titta på en film. Men jag satt inte still på rumpan i soffan, utan tittade mest till Aramis som låg uppe. Sedan kom tårarna, så det blev ingen film. Men mysigt med levande ljus. Aramis låg bredvid mig i sängen en bra stund i natt. Jag höll om honom och då kurrade han lite tyst [emoji black heart suit]

Kan inte säga att jag känner mig pigg och glad, men ska försöka göra det bästa av dagen. Vi ska vara ute och njuta av vädret. Verkar som sommarvärmen äntligen har kommit, hoppas den stannar länge.

Aramis får följa med oss ut när han vill. Han var ute en längre stund på eftermiddagen igår. Han gick några rundor på gräsmattan men låg mest i soffan och vilade. Det var tyvärr svårare att få i honom något att äta igår 🙁

Imorgon är det dags för min bästa vän att åka till veterinären klockan 14,15. Jag ber om ett mirakel, men har svårt att se att det finns något att göra. Skriver kanske någon rad efteråt om jag orkar.

Nätterna är helt upp och ner här. Vi lägger oss senare som man brukar göra när det är semester. Men sedan kan det ta timmar innan jag somnar och kommer till ro. Har en viss liten busig Ikoz som tycker att han ska leka med precis allt när vi ska sova. Han hoppar på våra fötter i sängen, leker med sladdar och flyger runt. Våran härliga mysiga kattunge 🙂

BloggMatsal6juliNr2

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Soligt ute…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *