Slö söndag

BloggMatsal11maj

Hej på er 🙂

Idag är jag trött. Det känns att veckan som ligger bakom oss har tagit en del energi och att jag inte fick någon sovmorgon igår.

Vi gick och la oss vid 1-tiden inatt vilket är ovanligt sent för oss. Men vi måste ju titta klart på röstningen. Jag la min röst på Nederländerna, det var en fin låt tycker jag. Sanna gjort bra ifrån sig och tummen hölls hårt för henne. Vinnarlåten var en av de bättre, men inte den bästa enligt mig.

Fin röst och ok låt men den blev lite tråkig. Skägget behöver jag väl inte skriva något om, det har alla andra redan gjort 😉 Men jag säger som min sambo, ingen av dessa låtar stack ut så mycket som förra årets vinnare Emmelie de forest eller när Loreen vann.

Slö söndag skriver jag, det är för att startsträckan är lång. Jag har kört igång en maskin tvätt. Så ska vi dammsuga av huset, handla, fixa med blommor och plocka lite. Tycker den här helgen gick alldeles för fort. Men det blir så när man reser iväg och hela dagen går. Men det var fint och trevligt igår. Tänker alltid på farfar de tillfällen jag är i kyrkan, nästan varje dag annars med. ”Du var med oss ändå” [emoji black heart suit]

BloggKök11maj

En vräkig bild på Zim. Han gillar att vara på köksbordet. Där har han perfekt utsikt på förbipasserande katter och fåglar 🙂

Hoppas ni har en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *