Fint dop

BloggNowalieDop10maj

Hej på er 🙂

Idag har vi varit på dop för världens sötaste och goaste systerdotter [emoji black heart suit]

Hon är så otroligt fin och underbar. Det känns som hennes stora uttrycksfulla ögon vill berätta så mycket. Hon är ett riktigt litet änglabarn. Jag ser fram emot att följa henne i livet. Det var en fin stund i kyrkan och trevligt med fika efteråt.

På vägen hem åkte vi in på köpis och shoppade lite, det blev spontant. Skorna jag hade på mig idag är snygga men inte speciellt sköna en längre stund. Det blev jag verkligen påmind om när vi gick i affärer. Vilket resulterade i att jag kom hem med ett par snarlika stövletter. Att de var snyggare än de jag har var ett plus i kanten såklart.

Vi har äntligen fått lite i magen, jag var vrålhungrig. Nu blir det en välbehövlig kopp kaffe. Vi klev upp tidigt i morse för att hinna med och åkte i skaplig tid då det är en bit att åka. Jag ser fram emot när syster och hennes sambo har flyttat närmare, för det ska dem göra den första juli. Då kan vi förhoppningsvis träffas oftare 🙂

BloggSkor10maj

Här är mina nya skor. Sköna och snygga, känner mig nöjd 🙂

Ikväll blir det eurovision song contest och mys i soffan.

Önskar er en mysig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *