Vårkänslor

BloggLilaRummet27mars

Hej på er 🙂

Idag är det torsdag, det innebär städdag här hemma.

Även fast vi jobbade kväll måndag och tisdag, så försöker vi få tillbaka torsdagsrutinen. Det är så skönt att komma hem på fredagen till ett nystädat hem. Men först blir det en god kopp kaffe.

Jag är så nöjd med dagen. Härligt väder har det varit också. Satt ute ett tag på jobbet och myste i solen. Jag är verkligen en vädermänniska, jag mår så mycket bättre när det är ljust och börjar bli varmt. Ser fram emot att se vårblommorna komma upp i trädgården. Men det tar lite tid här. Planterade tulpaner i höstas och det börjar sticka upp lite i landet nu 🙂

Jag trodde att det bara var Zim som brukar sitta i fönstret uppe. Men här om dagen kom jag hem och såg Aramis sitta där [emoji black heart suit]

BloggLilarummet27marsNr2

Finaste katten.

Hoppas att ni har en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *