Rosa

Hej på er 🙂

Sitter i soffan och njuter av en kopp kaffe. Det var otroligt skönt att komma hem i tid idag.

Det är inte ofta jag stänger av klockan på morgonen och blundar och tänker, jag somnar om. Men det gjorde jag i morse. Sängen var varm och skön, men jag klev upp så klart. Zim låg och sov i min säng och tittade frågade på mig när jag gick upp. Till och med han tycker att det är knasiga tider nu 😉

Känns som att vi har halkat efter med alla vardagsrutiner tack vare kvällsjobb. Men nu går tvättmaskinen och snart ska vi gå ut och gå.

Behöver jag säga att jag älskar blommor som är rosa [emoji black heart suit] Novemberkaktusen blommar för fullt och nejlikorna står sig fina. De andra är favoriter på blommor som jag har fått förut.

Önskar er en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *