Leo

BloggVäska20mars

Hej på er 🙂

I morse ringde klockan vid 5,15 jag jublade och studsade glatt upp ur sängen…

Eller det var kanske önsketänkande. Sambon levde på hoppet att få sova vidare, han ställde ingen klocka alls. Men tji fick han då han har en sambo med koll. Fem minuter efter att hans klocka skulle ha ringt, frågade jag om han hade tänkt ta sovmorgon 😉

Vi båda är aningen trötta efter kvällsjobb så vi chansade och sökte flex. I bland ska man väl ha tur, vi fick sluta 14,15 och åkte på stan här hemma. Kom hem med en ny väska, ett sött smyckesfat, ett armband, snygga mysbyxor och lite annat. Humöret var på topp.

Väl hemma låg det en lapp i brevlådan. Det ska in hantverkare i lägenheten vid fyra olika tillfällen och flera gånger per dag inom en snar framtid. Vilket gör det omöjligt för oss att vara hemma med katterna. Morr, tänk vad humöret kan vända fort. Vi har innekatter och vi bor i ett radhus på markplan. Får se hur vi ska lösa det här. Igår var ju Anticimex här. Tycker det är en aning drygt, men vad gör man. Släpper dom ut katterna då…

BloggSmyckesfat20marsNr2

Nya ormarmbandet och smyckesfatet.

 

BloggVäskaoAramis20marsNr2

Aramis tyckte det var ett mycket bra val av väska. Den ser lite blänkig och plastig ut på bild, men jag gillar den 🙂

Hoppas ni har en härlig kväll!

 

6 svar på ”Leo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *