Tokigt…

BloggTulpaner19mars

God morgon 🙂

Kvällspass idag igen, eftersom Anticimex skulle komma hit och vi ville vara hemma med grabbarna.

Det blev lite tokigt när mannen från Anticimex var här. Vi fick veta att det var råttgift utlagt på vår vind, men att det kan vara länge sedan. Vi har bott här i snart två år och har aldrig haft problem med råttor. Jag kände dom som bodde här innan och har aldrig hört något om råttor.

Så jag skulle säga att det enda vi har sett var en silverfisk. MEN vad säger jag tror ni?! Jo att jag hade sett en GULDFISK. Dessutom sa jag det med sådan artikulation att jag råkade spotta i sambons yoghurt. Anticimex-mannen fick sig ett gott skratt i alla fall och sa att han hoppades att vi inte såg guldfiskar på golvet.

När allt var klart och han hade gått sa sambon ”Nu kommer han prata med sina kollegor om den där snygga blondinen som ser guldfiskar på golvet” Han är så snäll, sa även att jag är ursäktad för att jag är blond. Det bjuder jag på! Allt såg bra ut i alla fall, skönt.

Vidare till frukosten. Aramis passade på i ett obevakat ögonblick att slicka i sig min yoghurt, så det var nog inte meningen att jag skulle äta upp allt. Men fick en nöjd katt.

BloggAramis19mars

”Åh mamma ska du knäppa kort, jag vill vara med”

Önskar er en bra dag!

4 svar på ”Tokigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *