Fin dag

BloggSovrum12marsNr1

Hej på er 🙂

Vilket härligt väder det har varit idag. Jag hade gärna varit ute och njutit av solen mer än bara på rasten. Blir så glad av sol och lite värme, hoppas det fina vädret håller i sig. Klarar mig utan snö och minusgrader till helgen som jag hörde att det skulle bli 😉

Den här veckan känns som en vecka som jag bara måste ta mig igenom, är något trött. Sitter med en kopp kaffe i soffan och myser på bra musik. Har fastnat för en så fin låt. ”Best Part Of Me”, St Leonards. Den går varm här hemma.

Ska försöka ta oss ut på en välbehövlig promenad sedan, även om soffan just nu kändes väldigt skön. Men huvudet behöver luft.

Fortsätter med lite bilder från sovrummet. Mysigt fast ändå drömmer jag om att tapetsera.

BloggSovrum12mars2

Jag är väldigt svår att köpa inredning till, eller jag kanske ska säga att jag vet precis hur jag vill ha det. Men kudden som jag fick av mamma passade perfekt [emoji black heart suit]

BloggSovrum12mars

Söta skorna har jag haft när jag var liten.

Ha en skön kväll!

4 svar på ”Fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *