Ny hylla

BloggSovrum11mars

Hej på er 🙂

Sitter en stund i soffan och dricker kaffe. Det är kvällsjobb som gäller idag med.

Jag är trött och kroppen känns inte som den ska. Men än har inget brutit ut så jag hoppas det vänder. Kvällen igår gick ok, det blev en del skratt med arbetskompisarna. Men jag föredrar att jobba dagtid, jag är piggast på dagen. Imorgon kommer det nog att kännas en aning när klockan ringer vid 5,15 😉 På torsdag blir det kvällsjobb igen. Skulle gärna hoppa till fredagskvällen nu.

Visar lite bilder på sovrummet. Den nya hyllan har kommit upp, så här ser det ut just nu. Hittade den fina kransen på Dollarstore.

BloggSovrum11marsNr2

 

BloggSovrum11marsNr3

Fina kudden i mitten som jag fick av mamma i julklapp.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *