Favorit linneskåpet

BloggMatsal3mars

Hej på er 🙂

Sitter här och njuter av en god kopp kaffe. Dagens första faktiskt, bästa stunden [emoji black heart suit]

Konstaterar att jag också är nöjd med hur jag fick till det på linneskåpet i matsalen. Sambon sa direkt att det blev bra, men själv måste jag fundera lite. Även om jag tycker att det är jätteroligt att flytta runt saker, så kan jag ha en förmåga att tycka att som jag gjorde från början var bäst. Men variation är ju skoj 🙂 Linneskåpet har vi fått av sambons morfar.

BloggMatsal3marsNr2

Imorgon har vi en skön sovmorgon (HÖR DU DET ZIM) Men kommer i stället hem vid 21-tiden. Det blir att ta en dusch och skutta i säng mer eller mindre. Får se om jag kikar in en sväng här ändå 🙂

Ha en trevlig kväll!

4 svar på ”Favorit linneskåpet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *