Våra bäbisar

BloggBim2mars

Hej på er 🙂

Jag behöver inte skriva något om sovmorgon va, ni har säkert redan listat ut läget 🙂

Zim jamade och krafsade på dörrar. Efter det avlöste Aramis genom att kräkas. När han hade kräkts klart blev han mammig och kom upp till mig i sängen. Buffade mig på armen med huvudet, ville krypa under täcket, sedan ut igen, kurrade högt och ville ha min fulla uppmärksamhet. Sedan var det dags för morgonmys, det vill säga ligga på min mage och vara så otroligt go [emoji black heart suit]

Det är som att ha två bäbisar. Efter frukosten så kokade jag fisk till Aramis. Nu sitter vi alla fyra i soffan. Jag och sambon dricker kaffe, hur ska vi annars orka hålla oss vakna. Katterna passar på att VILA, för att dom har haft en jobbig morgon 😉

I dag ska jag kanske iväg på massage, jag hoppas det blir av. Det är välbehövligt. Annars ska vi ha en skön vilodag. Vi gjorde desto mer igår.

BloggBim2marsNr2

Sover sött.

 

BloggAraoBim2mars

Aramis ville också prova kartongen. Zim ska alltid retas med Aramis. Det skiljer 10 år mellan dom 🙂 Zim är 5 år och Aramis fyller 15 år i år.

BloggAraoBim2marsNr2

Så här goa och söta kan dom också vara 🙂

Önskar er en skön söndag!

2 svar på ”Våra bäbisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *