Laddar

BloggOperation5feb

Hej på er 🙂

Igår sa sambon till mig ”Vet du om att du ska klippa dig imorgon”. VA NÄ ska jag?! Det hade jag helt missat. Inte för att jag direkt hade några andra planer, jag ville bara ta tillvara tiden hemma dagen före min operation. Men det var bara att åka och klippa sig, är inte det lättaste att få tider.

Men nu när det är gjort känns det skönt. Min frissa är den bästa, så det kändes helt ok bara jag kom dit. På vägen hem köpte vi med oss max mat, tänkte att det var jag värd idag. Nu är det dags för en god kopp kaffe här. Efter det blir det lite fix här hemma, för att sedan avsluta med en dusch med det där trevliga ”medlet” descutan, tacksam för att jag slipper tvätta håret i det i alla fall 😉

Så imorgon är det dags. Det är ett litet ingrepp och det kommer säkert att gå bra. Men jag är ändå nervös. Kommer nog känna mig väldigt liten när jag ligger där, och fälla några tårar när jag ska sövas. Men som en arbetskompis sa idag ”Det får man göra!!”.

Jag har inte fotat så mycket de senaste dagarna, så här kommer en söt liten pelargon från i somras.

Önskar er en bra kväll!

 

5 svar på ”Laddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *