Grönska

BloggKökTeSjuk1

Hej på er 🙂

Vi har precis kommit hem.

Det blev en tur till H&M efter jobbet, jag skulle köpa mascara 😉 Kom hem med lite mer än så, skoj. Sedan har vi varit på Apoteket och köpt descutan, så nu är jag förberedd inför operationen på torsdag så sett. Kikade på skor en sväng också, men hittade inget. Sambon är mäkta imponerad förut köpte jag skor väldigt ofta, ja enligt honom alltså.

Liten tillbakablick med foton, åååååååå vad härligt! Ååååååå vad jag längtar 🙂 Sommar, värme, sol, ljus, pelargoner, mys. Det där med att leva här och nu har jag lite problem med, eftersom jag inte gillar läget där jag befinner mig. Men det har verkligen sina skäl. Försöker ändå glädjas åt det jag kan och tänker framåt. Ska ha en fet revansch på det här. Skulle gärna ha full vår nu, den här vintern har varit den jobbigaste i mitt vuxna liv.

BloggMårbackalitenlösblomma

 

BloggKök27aug.Nr2

Nu ska vi äta mat, kurrar rejält i magen.

Önskar er en mysig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *