Värme tack…

BloggSommar23jan

Hej på er

Dessa bilder talar för sig själv va 😉 eller behöver jag säga att jag längtar efter sommar, sol och värme. På vägen hem så visade bilen att det var – 20 grader. Det är vinter jag vet, men det är för kallt tycker jag. Inget man kan göra något åt, men att längta är tillåtet 🙂

Ser fram emot när vårblommorna börjar titta upp. Jag sådde en del tulpaner i höstas, hoppas dom växer och blir fina.

BloggVårblommor23jan

Imorgon är det äntligen fredag. Har varit trött hela veckan, så det ska bli skönt med helg. Men först ska vi på after work med arbetskompisarna imorgon, skoj! Så hörs vi inte imorgon får ni ha en härlig fredag.

Trevlig Kväll!

 

 

2 svar på ”Värme tack…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *