Onsdagstrött

BloggPelargon22jan

Hej på er 🙂

I dag är vi tröttare än tröttast, både jag och sambon. Onsdagar är den dagen i veckan som vi brukar sluta tidigare, men det gjorde vi inte idag. Kanske därför dagen kändes extra lång.

Blir en god kopp kaffe nu och en uppfriskande promenad senare. Slinker nog ner en liten wirre också, för halsens skull 😉 Ska hålla mig frisk. På fredag ska vi gå på after work med några kollegor, det ska bli skoj. Då vill jag ju vara pigg.

BloggPelargon22janNr2

Pelargonen som jag köpte för någon vecka sedan är så fin 🙂

Tyvärr har vissa av mina övervintrade mårbackor dött. Men vi har inte de bästa förutsättningarna att vinterförvara blommor heller så. Men det är några som har klarat sig, tur det. Oavsett så vill jag alltid köpa minst två nya så dom har fina blommor direkt.

Önskar er en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *