Söndag

BloggMatsal12jan

Hej på er 🙂

Hoppas ni fått sova gott. Själv vaknade jag klockan 6,00 av att Zim sprang så fort han kunde genom huset och sladdade på golven 😉 Men jag lyckades somna om.

Idag hoppas jag att dagen inte går för fort, så jag hinner med allt jag vill göra. Har en del pyssel framför mig. Bland annat att färga håret, som jag har skjutit framför mig ett tag nu. Tyvärr vaknade jag med stel nacke och huvudvärk, men hoppas det går över fort.

BloggMatsal12janNr2

Något som jag verkligen gillade i advent och jul, var stjärnan i fönstret i matsalen. Men nu är ordningen återställd, känns bra och fint det med 🙂 Rosen på bordet är fantastisk, hoppas den håller länge.

Önskar er en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *