Zim

BloggBimiLådaNöjd

God Kväll 🙂

I bland ska man ha tur när man snabbt försöker slita fram kameran. Fångade Zim på bild när han nöjt satt i asken som jag annars förvarar min kamera i.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Det har jag. Fick en hel del gjort på förmiddagen. Plockade undan alla ljusstakar och duschade blommor och fixade här hemma. Sedan åkte jag ner på stan och handlade lite och fortsatte vidare till en god vän. Där blev det fika och prat i flera timmar. Tiden går fort när man har trevligt och mycket att prata om.

Hann inte riktigt med och göra allt jag hade tänkt mig idag, men det är en dag imorgon också.

Satt i soffan tidigare ikväll och väntade på maten som stod i ugnen. Då kom sambon och skrämde halvt ihjäl mig, genom att komma in rummet bakom mig och skuta upp en flaska mousserande vin 😉

Önskar en en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *