Härliga fredag

BloggBlommaMatsal3janNr2

God Kväll 🙂

I dag slutade vi lite tidigare. Tänkte att det skulle vara skönt att komma hem i tid, eftersom jag inte är helt frisk än. Men i bilen på vägen hem längtade jag efter farmor. Så det blev en tur dit först.

Hon blev jätteglad och hade precis gjort ugnspannkaka. Så där slapp vi fundera på vad vi skulle äta till middag ikväll 😉 Blev givetvis gofika och kaffe på maten. Även fast vi var så trötta så gav det massor av energi. Jag har världens bästa farmor [emoji black heart suit]

Nu är vi hemma nöjda och glada. Sambon kröp ner i badet och här sitter jag med ett glas rött och lyssnar på musik, mysigt.

Köpte lite nya blommor idag, det gör mig alltid glad. Kan hända att de julröda gardinerna i köket åker ner i helgen. Har inte haft någon direkt julkänsla i år, så det känns bara skönt att ta ner dom. Kanske ljusstakarna får stå kvar ett tag till.

BloggV-rumNyaBlommor3jan

Hoppas jag lyckas hålla dessa blommor vid liv. Vissa blommor har jag svårare att lyckas med. Sen kanske katterna försöker äta upp dom 🙂

BloggBlommorV-rum3jan.

 

BloggBlommorMatsalKruka3jan

Den här fina krukan skulle min kusin se. Han pikar mig alltid när jag har saker som ser ”nötta” ut 😉 Själv blev jag jätteglad när jag för en tid sedan hittade den här krukan. Den är storleken större än de två jag har i matsalsfönstret i samma modell. Perfekt och precis vad jag letade.

Önskar er en härlig fredagskväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *