Määän

BloggBim2jan

Hallå där 🙂

Så här var det inte riktigt jag ville att min kväll skulle sluta. (Eller det nya året börja)

Strul säger jag bara. Gick inte som jag önskat hos läkaren, men det ska bara bli bra för det har jag bestämt. Och när jag kom hem så låg det ett brev och väntade, från en myndighet som jag väntar på att få pengar ifrån. Visar sig att läkaren inte gjort sitt jobb. Det vill säga skicka in läkarintyget elektroniskt, som han sa att han skulle göra. Men pengar vem behöver väl det. Jag kan väl vänta…

Behöver jag säga att jag är trött på folk som inte sköter sitt jobb eller håller vad de lovar. NÄ jag trodde väl inte det 😉

Nu ska jag släppa dessa irritationsmoment och njuta av den stund jag orkar hålla mig vaken. Det kändes på att jobba med förkylning i kroppen, var inte direkt en mjukstart heller.

Nu ska världens bästa katter få lite kokt fisk [emoji black heart suit]

Nya tag och i morgon är det fredag! Önskar er en trevlig kväll!

4 svar på ”Määän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *