Julklappar

BloggBim&Julklappar23dec

Hej på er

Nöjd med gårdagen trotts allt.

Jag slog in alla julklappar så nu är det klart. Skönt att slippa stå med det sent ikväll, som jag annars brukar göra. Vi hjälptes även åt att städa. Vilket vi från början sa att det fick vara på grund av hur vi mår. Jag känner mig alltid bättre till mods när det är klart. Så det var det värt, även fast det kändes i kroppen.

Idag har vi en lugn och skön dag framför oss. Får eventuellt besök av en god vän. Fika lite och prata, det var väldigt länge sedan. Och det har hänt fruktansvärt mycket (jobbigt) sedan senast.

Hoppas ni känner julfrid och ingen stress. För min del har det varit så mycket runt omkring, så jag förstår knappt att det är julafton i morgon (ingen snö har varit det minsta problemet). Men det ska bli roligt att få träffa kusinbarn, kusiner med flera [emoji black heart suit]

Önskar er en fin dag!

4 svar på ”Julklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *