Fjärde ljuset brinner…

BloggFjärdeAdventNr2

[emoji black heart suit]  Hoppas ni har en mysig fjärde advent [emoji black heart suit]

Vi försöker göra det bästa vi kan här hemma. Men det blir mest vila och ta det lugnt. Mitt i allt det jobbiga så är sambon hängig också. Som han precis sa: ”Bara jag reser mig upp så flåsar jag som en flodhäst” 😉

Jag ska försöka slå in lite julklappar i alla fall. Till kvällen tänker jag tända massor av ljus och mysa ner i soffan med sambon. Dricka en kopp glögg och titta på någon film eller serie. Bara ta hand om varandra.

Det är många som säger till mig att jag är stark och det är jag. Men i bland kan jag undra varför jag måste vara stark jämt? Har jag inte gått igenom så det räcker. Kan inte se något positivt i det jag måste gå igenom nu. Ni som vet vad det handlar om förstår.

Vi har sagt att med det här året sätter vi punkt för tråkigheter. Nu bara ska det vända. Vi har det så bra tillsammans. Men det har hänt för ofta nu, att saker vi inte kan styra över tar energi från oss och gör oss ledsna.

BloggFjärdeAdventNr1

Ha en underbar dag och ta hand om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *