Drygtisdag

BloggHyacinter3dec

God Kväll i stugorna 🙂

Hoppas ni har haft en härlig tisdag…

För det har inte jag 😉 Men nu sitter jag äntligen nyduschad i soffan. Sambon hade tänt ljus överallt, lagom tills jag var klar. Skönt, nu kan jag börja andas. Harmonin här hemma är det inge fel på.

Frågade precis sambon om jag är för negativ i bloggen. Och han svarade ”Det är din blogg du skriver vad du vill. Det är ju lite som en dagbok”. Och efter allt jag gått igenom senaste tiden så är jag beredd att instämma. Sedan frågade han mig om det fanns en ikon för BAJS i stället för att jag skriver att det varit en skitdag, haha.

Nu är det dags för en kopp glögg, underbar avslutning på en SKITdag [emoji black heart suit]

BloggHyacint3dec

Hyacinterna doftar ljuvligt.

Trevlig Kväll och God Natt!

4 svar på ”Drygtisdag

  1. Ja,han har ju helt rätt, du skriver ju precis vad du känner för, folk har ju ett val av att läsa eller inte läsa, sen måste man få ha dåliga dagar åxå…du gör vad som känns rätt för dej 🙂 Hoppas ni får en trevlig kväll iaf 🙂

    • Tack Annika 🙂 Det är sant, jag skriver vad jag vill och folk får välja om de vill läsa eller inte. Livet är inte alltid en dans på rosor, man måste få vara ledsen och ha dåliga dagar. Även om dom just nu varit många. Tack, kvällen var trevlig. Hoppas detsamma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *