Första dagen

BloggV-rumMatsaliSpegel2dec

Hej på er 🙂

Jag tog mig genom första arbetsdagen. Vid lunchtid kändes det som energin var slut, men jag fixade det. Det var väldigt rörigt på jobbet (pga renovering) bara det blir man trött av.

Insåg i dag att jag knappt har jobbat något på en månad, bara någon enstaka dag 🙁 Men ingen mening att gräva ner mig över det. Jag mår långt ifrån bra nu heller, men jag kämpar på och är nöjd med att jag tog mig upp och iväg.

Väl hemma så gick vi bara in och bytte kläder, och tog sedan en halvtimmes promenad. Känner mig stolt över mig själv, det var på ren vilja. Det firas med en kopp glögg och mys i soffan. Aramis ligger som vanligt mellan oss [emoji black heart suit]

I morgon får vi lite sovmorgon, vi stänger på jobbet. Så vi hörs senare.

BloggV-rum1aAdventRaktSpegel

Hoppas ni har haft en bra dag. Trevlig Kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *