Kalas

BloggAdventSTJÄRNA30nov.

Hej på er 🙂

Sitter här och dricker äckligt kaffe, vad hände? Till och med sambon sa att det inte smakade bra. Skulle behöva den där koppen, har sovit dåligt i natt.Och i morse började Zim bråka alldeles för tidigt. (Han var bajsnödig) Men varför ska han väcka oss för det?!

Drömde knasiga drömmar också, om min kollega Elin. Jag åkte bil med henne och hon körde som en biltjuv, vi höll på sladda av vägen 😉 Undrar vad den drömmen står för. Orolig inför att börja jobba igen? Eller bara hur livet har varit den senaste tiden, svårt att hålla mig på vägen…

Nä nu är det snart dags att sätta fart här. I dag blir det kalas 🙂 Ska bli en trevlig dag, men tycker att huvudvärken kan lämna mig i fred nu.

Hoppas att ni får en fin dag. Vi hörs kanske senare.

2 svar på ”Kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *