Fredag

BloggBlommor28nov.Nr1

Hej på er 🙂

Måste visa vilka fina blommor jag fick med blomsterbud i går kväll. Så otroligt vacker bukett, precis i min stil. Buketten var från sambons pappa med familj. Gissa hur glad jag blev [emoji black heart suit]

I dag är det min sista dag hemma. På måndag väntar jobb igen. Hoppas verkligen jag kommer att orka. Min kropp är inte i fas. Vaknar med rejäl huvudvärk i princip varje dag. Det har varit mycket oro och ledsamheter den senaste tiden. Spänningarna i kroppen finns kvar. Blir en del värktabletter och vetesäcken går varm här hemma. Men det hjälper inte mycket. Längtar till jag får må helt bra igen, på alla sätt och vis.

BloggBlommor28nov.RosaNr2

 

BloggV-rumGrått26nov.Nr1

Fina Zim i solen.

När jag börjat jobba igen, så kommer blogginläggen vid cirka 18-tiden på kvällarna. Lite beroende på hur vi jobbar och vad vi har för oss.

Önskar er en trevlig fredagskväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *