Rekord

BloggMatsalAdvent27nov.

Hej fina ni

Måste inleda med att säga att igår var det rekord på antal besök på bloggen 🙂

Så mitt i min gråa deppiga dag fick jag ett leende på läpparna, det tackar jag för! Roligt att ni tittar in här hos mig. I dag har jag tagit fram adventsljusstakarna, dom lyser så fint. Vill gärna ha dom framme tills jag fyller år. Födelsedagen i morgon ska jag spendera med min underbara sambo. Men till helgen blir det lite kalas.

Fick besök en stund av en vän i dag. Det var första personen förutom min sambo som jag träffat på länge. Fällde någon tår, men det var skönt att få sällskap och prata om det som har hänt. Och även helt andra saker för att tänka på något annat. Så drack vi lite glögg, det tycker jag är gott och mysigt.

BloggMatsalAdvent27nov.Nr2

Nu kommer min sambo hem [emoji black heart suit]

Hoppas ni får en mysig kväll!

 

6 svar på ”Rekord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *