Matsal och Hall

MatsalADVENT26nov.

Hej kära läsare

I dag har dagen känts tung, det kommer och går.

Var tvungen att ringa ett samtal i dag igen. Är så trött på att behöva kontrollera och ordna så att andra gör sitt jobb. Min inre känsla är sällan fel, kände direkt att det skulle bli något. Strul klarar jag mig utan, det räcker som det är ändå.

Ledsen för att bloggen just nu är lite deppig. Det kommer att vända framöver, behöver bara tid. Men ni verkar ju hitta hit ändå, vilket jag är glad för 😉

Jag försöker att blicka framåt och tänka så positivt jag bara kan. Inte det lättaste, men jag försöker. Längtar efter min sambo nu, han stänger på jobbet i kväll. Tur jag har världens bästa kattpojkar som håller mig sällskap [emoji black heart suit]

BloggHallLjusslingaAdvent26nov.

Jag har velat ha en ljusslinga i trappen sedan förra året. Nu sitter den äntligen där. Lyser så mysigt även om nätterna, perfekt för mig som är mörkrädd.

Snart kan jag inte hålla mig längre, tror jag hämtar in adventsljusstakarna i morgon. Hoppas alla fungerar som de ska. Vill gärna ha de på plats till på torsdag, då fyller jag år.

Har ni förresten sett att jag lagt ut lite nya bilder här på sidan till höger?

Önskar er en trevlig kväll!

 

 

4 svar på ”Matsal och Hall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *