Skön Stil..

BloggBimSköntHäng17nov.

Hej på er 🙂

Här kommer en bild på Zim med skönt häng.

Han kan se så mysig ut även fast han har den där hemska tratten. Den ska han ha på sig till nästa fredag, så hoppas vi att han är helt bra sedan. Aramis har ätit ok med mat i dag, och tiggt ost av mig. Känns som han är sitt vanliga jag igen [emoji black heart suit]

Jag sitter i soffan och tittar på sambon som putsar fönstret i vardagsrummet. Det är min uppgift här hemma, men jag har lärt mig att delegera när jag inte orkar. Sitter under en filt och fryser, men utsikten är bra 😉

Måste tjuvstarta lite med adventspysslandet, för vi kommer att ha mycket att göra framöver. Så adventsgardinerna till vardagsrummet ska jag stryka och sätta upp i dag. Får ta lite eftersom. Nästa helg ska vi hjälpa en kompis med sambo att flytta. Och så fyller min kusin år. Helgen efter ska jag själv ha kalas. Gäller att planera, orkar inte med stress.

Vi hörs säkert lite mer senare 🙂 Ha det gott så länge!

3 svar på ”Skön Stil..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *