Mätt och belåten..

BloggAdventsgardinerV-Rum17nov.

God Kväll 🙂

Nu är jag så mätt att jag inte orkar resa mig ur soffan innan det är dags för sängen. Ja om en timme ungefär då 😉 Fick riktigt god söndagsmiddag, han kan min sambo [emoji black heart suit]

Adventsgardinerna är på plats i vardagsrummet. Dom ser inte så jätte juliga ut, så det gör inget att vi tjuvstartat för att hinna med. Men är lite besviken på gardinerna. Hade hoppats och trott på mjukare och följsammare tyg, såg ut så på bilden. Men förhoppningsvis så hänger dom till sig. Säger hon som mest gillar skira spetsgardiner 😉

Har även haft besök av en vän i kväll, det var trevligt och verkligen på tiden. Bra avslut på en bra helg. Nu hoppas jag att min kropp är med mig i morgon, så jag kommer fixa att jobba igen.

BloggV-rum17nov.

Trevlig Kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *