Aramis

BloggAramisSoverSött13okt.

Väntar på att den här godingen ska vakna [emoji heavy black heart]

Det var tre timmar sedan vi kom hem från veterinären och han sover än. Ingen rolig semesterdag det här. Vi hade hoppats och trott att allt skulle bli klart idag. Men i stället åkte vi hem med en ny tid bokad. Det veterinären gjorde var att söva Aramis och röntga munnen. Det var fler tänder som behövde dras än vad vi hade trott och hoppats på.

Eftersom vi inte jobbar i stan så tyckte vi att det vore smidigt med en ledig dag och kunna finnas tillgängliga när Aramis var klar. Nu kommer det i stället bli att han blir sövd en gång till för att dra tänder. Och då kommer vi vara tvungna att lämna honom där och åka och jobba den dagen 🙁 Jag tycker verkligen det är jättejobbigt. Och att han behöver sövas en gång till, bara det känns drygt. Men vi hoppas på det bästa för min lilla bäbis.

Han ska påbörja en kur med antibiotika den 4 november och den 8 november är det dags för nytt besök för att dra tänder. Det kommer att kosta en hel del, men det är han värd. Pengarna vi skulle spara till köket har än så länge gått till en ny diskmaskin och kommande veterinärbesök. Men så kan det vara i bland. Huvudsaken är att han blir frisk och får leva länge till.

Dagen i dag går åt till att hålla koll på honom, hoppas att han vaknar snart och inte mår alltför dåligt.

Hoppas ni har haft en bättre dag!

7 svar på ”Aramis

    • Tack! Det hoppas vi med. I väg igen den 8/11 och dra tänder då. Han vaknade till lite efter 4,5 timme. Han vinglade, men lyckades hoppa upp i soffan. Nu ligger han emellan oss och sover lite till. Kraaam!

    • Tack Sofia. Han har fått i sig lite att äta nu, men fortfarande lite vinglig. Drygt att veta att vi måste söva honom en gång till. Men allt bara måste gå bra. Nu ska jag göra kväll, helt slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *