Onsdag

BloggTallrikshylla23okt.

Hej 🙂

Hoppas att ni har en bra onsdag.

Vi kom hem lite tidigare idag. Har hunnit äta och sitter med en kopp kaffe. Sambon har varit ute och putsat fönstren på utsidan på nedervåningen. Det är jag som brukar putsa fönster, förvånade mig själv när jag lät honom göra det. Men det var inte så länge sedan jag tog dom senast 😉 Känns skönt att fräscha på dom innan det blir för kallt ute.

I morgon har vi semester. Vi ska iväg med Aramis till veterinären igen. Senast vi var där så sökte vi för öronen, han kliade sig så mycket. Men öronen såg fina ut, däremot hade han väldigt rött tandkött. Fick inga direkta svar, mer än om han fortsatte vara röd så måste vi tillbaka. Blir det som han sa senast, så ska Aramis sövas, röntgas och behöver eventuellt dra någon/några tänder. Vi hoppas verkligen att allt går bra och att min gokatt får må bra.

BloggTallrikshylla23okt.Nr3

Lilla tallrikshyllan som passar perfekt på väggen vid dörren till tvättstugan. Är min pappa som har gjort den. Jag har visat den tidigare också. En favorit i hyllan är plåtburken från greengate.

Trevlig kväll!

2 svar på ”Onsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *