Nya blommor

BloggBlommorNyttKök1

Hej 🙂

I morgon är det äntligen fredag, känns otroligt skönt. Det har varit en vecka med lite för mycket att göra för min del. Så det ska bli härligt med en lugn och mysig hemmahelg.

Så till blommorna, i bland blir det inte som man har tänkt sig, men det kan bli bra ändå 😉

Jag hade en klar bild i mitt huvud hur de nya blommor till köket skulle se ut. De som skulle ta de stora pelargonernas plats, men jag hittade inte. Så efter några varv runt i butiken småmuttrandes köpte jag två fredskallor. Dom är ju tåliga. Hoppas dom trivs på sin plats (och att inga katter äter upp dom).

Nu är det dags att städa…

BloggBlommaFredskalla3okt

 

BloggBlommaFredskalla2

Trevlig kväll, snart är det helg!

 

2 svar på ”Nya blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *