Grönt

BloggMårbackaBlad

God kväll 🙂

Grönt är skönt, fina mårbacka blad i en kanna.

Det gjorde lite ont i mig att klippa av så mycket av mina två mårbacka som stod i köksfönstret. Men dom hade börjat se trötta ut. Har klippt ner dom för att kunna ställa undan dom för vintervila. I bland önskar jag mig mer plats, men får lösa det inne så gott det går. Vintervilan är ju bäst där det är svalt. Köpte två nya blommor till köksfönstret idag.

Nu sitter vi och dricker en god kopp kaffe. Den här mysiga stunden jag tycker så mycket om, som jag inte hann med igår. Men längtar redan efter sängen. Till och med sambon sa att han vill gå och lägga sig snart. Vi skyller på årstiden 😉

Hoppas ni har en härlig onsdagskväll!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *