Bästa missarna

BloggAraoBimMammaSjukSept.

Hej på er 🙂

Här kommer det ett så här mitt-på-dagen-inlägg, eftersom jag fortfarande är hemma sjuk.

Är så himla glad över att jag har världens bästa kattpojkar som tar hand om mig. Aramis vill helst ligga nära mig hela tiden, min goa 14-åring! Zim ligger mest för sig själv i tvåsitsen, kan bero på att han tar upp hela soffan själv. Men han gillar att mysa i sängen han med.

I dag försöker jag att inte ta nässpray, vilket resulterar i att jag sitter och andas med öppen mun och håller på att få andnöd 😉 Har märkt att när jag tagit nässpray så ”parkerar det en massa slem på stämbanden” och jag kraxar ännu mer, men kan andas bra. Vad ska jag välja?! Får se om jag tar mig i väg till jobbet i morgon eller om det får vänta till måndag. Det är rätt krångligt eftersom jag är helt beroende av att min röst fungerar.

Oavsett så måste vi nog försöka ta oss i väg i helgen och köpa en diskmaskin. Det har gått 3 veckor utan nu.

Hoppas ni mår bra och att ni slipper långdragna förkylningar/flunsan. Hörs kanske mer lite senare 🙂 Ha det gott så länge!

 

 

4 svar på ”Bästa missarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *